MAKKARAKLUBIN TOIMINTA 2020
Savua, sekoilua ja puujalkavitsejä
Klubi halusi vaihteeksi viettää pikkujoulua muualla kuin
Zinnkellerissä. Mitähän mukavaa Teurastamon alueen B-Smokeryn kontista löytyisi?
Klubilaiset, isot ja rumat miehet, oli plaseerattu niin tiukkaan nurkkaan, että apuun olisi pitänyt hälyttää Animalia.
Soppeen olisi saatu ahdettua 16 anorektikkovegetaristinaarasteiniä.
Avulias tarjoilijatyttö rakensi pitkän pöydän keskelle kapakkahälyä.
Ruoka myöhästyi puoli tuntia ja väärää sekin, ribsit puuttui, koska keittiö ei tuntenut orderia. Vika ei ollut vakoilupartion vai luuleeko joku, että ravintoloitsija Sinisalo, keittiömestari Raappana ja ammattiasiakas Viiltäjä eivät osaisi hoitaa hommaa.
Timo Härmälä (valkoinen paita) tarjosi paraatijoukolle yhdentähden jallut Sörkan Ruusussa.No ribsit tuli, eikä juuri enemmän karsinogeenista pintaa saa rutikuivaan siankylkiriviin asennettua; seurana kaksi outoa makkaraa, joista toiseen taittui rautakahveli, ruokalusikallinen perunasalaattia maistui. Klubi poistui savustamosta ennätysajalla.
Jari Koposella (vas.), Leo Laineella ja Juha Mustosella oli jopa hauskaa.Vaihtoehtojatkopaikaksi valikoitui Sörkän Ruusu, Mustosen kantakapakka, mikä kuulostaa vieläkin kamalammalta, mutta olikin illan positiivisin yllätys. Puujalkavitsiparaati ontui säälittävästi. Onneksi kukaan ei enää muista.